MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeszcze przed pieczeniem ciasta warto wiedzieć, że mrozić...
fot. istockphoto.com

Te produkty możesz zamrozić! Jeśli robisz zakupy na zapas, zamiast wyrzucać jedzenie, włóż je do zamrażarki

CIASTO KRUCHE

Jeszcze przed pieczeniem ciasta warto wiedzieć, że mrozić można także ciasto kruche. Jeśli więc zabierasz się za pieczenie, możesz przygotować więcej ciasta kruchego i zamrozić je, by kolejnym razem mieć mniej pracy. Ciasto zamróź surowe. Gdy będziesz chciał go użyć, nie musisz czekać aż się rozmrozi – można zetrzeć je na tarce od razu na blachę.

Zobacz również

Tylko remis Pomezanii w Kolbudach. Bramka i czerwona kartka Tomasza Grabowskiego

Tylko remis Pomezanii w Kolbudach. Bramka i czerwona kartka Tomasza Grabowskiego

Ogromne dmuchańce oblegane na Placu Artystów w Kielcach. Tak świętowali najmłodsi

Ogromne dmuchańce oblegane na Placu Artystów w Kielcach. Tak świętowali najmłodsi

Polecamy

Przegląd maja w Krynicy Morskiej

Przegląd maja w Krynicy Morskiej

Przegląd maja na Helu

Przegląd maja na Helu

Przegląd prasy z Nałęczowa w maju

Przegląd prasy z Nałęczowa w maju