Jury w składzie Tomasz Woźniak, Ewa Hangel i Aleksandra Czapla-Oslislo pierwsze miejsce przyznało grillowanemu mango przygotowanemu przez Katarzynę Gajek i Adriana Ziętka, drugie - kaszance z kiszoną kapustą Michała Grzyba, a trzecie - karczkowi z pieczarkami Joanny i Zbigniewa Chruścińskich. Pula nagród wyniosła 1500 złotych.
Oryginalny grill zaprezentował sosnowiecki kolekcjoner starych samochodów Ryszard Czerwiński, który kiełbaski przygotowywał w miejscu po silniku tylnej części... fiata 126 p.
Na Górce Środulskiej nie zabrakło także atrakcji muzycznych. Można było również zarejestrować się w bazie potencjalnych dawców szpiku.
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?