MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smaż indyka na rozgrzanym grillu z obu stron na złoty kolor.
fot. Katarzyna Puczyńska

Soczysty indyk z grilla. Sekretem smaku jest wyśmienita marynata. Przepis na danie z grilla, którym zaskoczysz swoich gości

Delikatny indyk z grilla. Krok 4

Smaż indyka na rozgrzanym grillu z obu stron na złoty kolor.

Zobacz również

Aleksandrowian walczył pod Monte Cassino. Spotkanie z Jerzym Trescherem

Aleksandrowian walczył pod Monte Cassino. Spotkanie z Jerzym Trescherem

XVIII Kongres Polskiego Towarzystwa Immunologicznego. Na UMB obradowali naukowcy

NOWE
XVIII Kongres Polskiego Towarzystwa Immunologicznego. Na UMB obradowali naukowcy

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków