MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów...
fot. Conscious Design/unsplash.com

Co i jak będziemy jeść w 2022 roku? Poznaj trendy smaku i kuchni na Nowy Rok!

Smaki odporności

Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów wspomagających odporność, których nie brakuje zwłaszcza wśród przypraw. Na topie wciąż są kurkuma, imbir, papryczki chili i inne ostre dodatki, m.in. musztarda. Wzmacnianie układu immunologicznego to także owoce bogate w witaminę C, czyli głównie jagodowe i cytrusowe, a ponadto napoje fermentowane i wzbogacane probiotycznymi bakteriami. Wciąż w modzie są ponadto owocowe proszki dodawane m.in. do deserów i napojów, a ponadto roślinne wyciągi z ziół, w tym przeciwzapalny kannabidiol (CBD).

Zobacz również

Wyszła za mąż! Tak zmieniała się słynna Nel z „Pustyni i w puszczy”!

NOWE
HIT DNIA
Wyszła za mąż! Tak zmieniała się słynna Nel z „Pustyni i w puszczy”!

Lecisz na wakacje? Tego nie rób, jeśli nie chcesz, by zatrzymała cię straż graniczna!

Lecisz na wakacje? Tego nie rób, jeśli nie chcesz, by zatrzymała cię straż graniczna!

Polecamy

Co z podwyżkami dla nauczycieli od nowego roku? Kolejne spotkanie MEN i związków

Co z podwyżkami dla nauczycieli od nowego roku? Kolejne spotkanie MEN i związków

Festiwal Jemy Pierogi w Sosnowcu. Gotowi na prawdziwą pierogową ucztę?

Festiwal Jemy Pierogi w Sosnowcu. Gotowi na prawdziwą pierogową ucztę?

Koniec z tanimi wakacjami? Rezerwacyjny gigant wprowadza duże zmiany

Koniec z tanimi wakacjami? Rezerwacyjny gigant wprowadza duże zmiany