Trzy desery: waniliowy, czekoladowy i truskawkowy, znalazły się w menu w specjalnej cenie 9,90 zł. To wymarzony moment, żeby podarować bliskiej osobie pyszne połączenie lodów czekoladowych i waniliowych, podanych z bitą śmietaną i gęstą polewą czekoladową, kremowe lody waniliowe z dodatkiem bitej śmietany i polewy czekoladowej lub orzeźwiający deser, będący połączeniem sorbetu z truskawek i lodów waniliowych, przybrany bitą śmietaną oraz polewą truskawkową. Jak się okazuję, takie właśnie połączenia smaków, Polacy lubią najbardziej….
UWAGA KONKURS:
Wygraj zaproszenie na dwa desery ROŻEK FIRMOWY do Lodziarni Grycan - Lody od Pokoleń w CH Sosnowiec Plaza. Mamy do rozdania 10 takich zaproszeń, które są ważne do końca roku.
Co zrobić by wygrać? Wystarczy odpowiedzieć na konkursowe pytanie:
Wymień 5 owoców, z których powstają sorbety marki Grycan – Lody od pokoleń. podpowiedzi szukaj na stronie www.grycan.pl i przesłać odpowiedź mailem na [email protected]. Nie zapomnijcie w zgłoszeniu podać swoich danych (imię, nazwisko). Nagroda będzie do odebrania w naszej redakcji: Media Centrum, ul. Baczyńskiego 25 a, 41-203 Sosnowiec na portierni. Laureaci zostaną powiadomieni o wygranej drogą mailową. Konkurs kończy się w momencie uzyskania 10 prawidłowych odpowiedzi (lecz ostateczne zakończenie 1 września 2013).
Marka Grycan - Lody od pokoleń to dzieło życia Elżbiety i Zbigniewa Grycanów, które stworzyli czerpiąc wiedzę z własnych doświadczeń, tradycji cukierniczych swoich rodzin i zachowanych receptur Lodów od Pokoleń. Dziś firmę prowadzą wspólnie z córką Małgorzatą i przy wsparciu drugiej córki – Magdaleny. W ciągu dziewięciu lat istnienia firma Grycan rozwinęła największą sieć lodziarni firmowych w Polsce, która obecnie liczy ponad 111 lokali. W ofercie marki Grycan znajduje się ok. 60 różnych smaków lodów, produkowanych zarówno na bazie śmietanki kremówki, lekkiego jogurtu, jak i sorbetów z owoców. Wszystkie powstają w podwarszawskim zakładzie firmy przy użyciu tradycyjnych metod, według sprawdzonych i najlepszych receptur. Bakalie i owoce wykorzystywane do produkcji lodów i sorbetów są starannie selekcjonowane i przygotowywane. Sorbety powstają z najlepszej jakości, ręcznie obieranych i wyciskanych owoców, co gwarantuje im w pełni naturalny smak.
Strefa Biznesu: Rewolucyjne zmiany w wynagrodzeniach milionów Polaków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?